book cover

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa

Domian, Ewa, Pałacha, Zbigniew Redakcja., Sitkiewicz, Iwona Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2010.

Materia właściwości podręcznik akademicki, Żywność badanie. badanie., Żywność, Biotechnlogia i Dietetyka, Żywność badania podręcznik akademicki, Towaroznawstwo, Żywność jakość podręcznik akademicki, Technologia żywności, Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji]

available:

1 from 1

Author
Domian, Ewa
Pałacha, Zbigniew Redakcja.
Sitkiewicz, Iwona Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3704-1
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2010.
Volume
339, [1] s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
(075.8)
664
664.014-Towaroznawstwo żywności.
Object passwords
Materia właściwości podręcznik akademicki
Żywność badanie. badanie.
Żywność
Biotechnlogia i Dietetyka
Żywność badania podręcznik akademicki
Towaroznawstwo
Żywność jakość podręcznik akademicki
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
020
%a 9788320437041
080
%a (075.8)
080
%a 664
080
%a 664.014-Towaroznawstwo żywności.
245
%a Właściwości fizyczne żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2010.
300
%a 339, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Podręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
650
%a Żywność %x badanie.%x badanie.
650
%a Żywność
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x jakość
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x badania
650
%a Materia %v podręcznik akademicki %x właściwości
650
%a Towaroznawstwo
650
%a Biotechnlogia i Dietetyka
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Domian, Ewa
700
%a Pałacha, Zbigniew %e Redakcja.
700
%a Sitkiewicz, Iwona %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3704-1

Available items

1.
Accession: 27439
Signature: 27439
Status: Checked in

Most often borrowed